Bli Kunde
unifon logo

Unifon anmeldelser og erfaringer

Les våre kunders erfaringer med oss

Skrevet av Unifon den 5. Juni 2023

Hva sier kundene våre om Unifon?

Vi i Unifon er stolte av å kunne tilby bedrifter i Norge skreddersydde og kostnadseffektive telekommunikasjonstjenester av høy kvalitet. Vårt mål er å forbedre kommunikasjon og samarbeid for våre kunder, og vi er glade for å dele anmeldelser og erfaringer fra et knippe av våre kunder som har sett positive resultater etter å ha valgt Unifon som sin selvvalgte mobiloperatør.

Erfaringer fra fornøyde kunder og deres anbefalinger

Nedenfor finner du eksempler på hva noen av våre fornøyde kunder har å si om deres erfaring med oss og hvorfor de anbefaler Unifon som en pålitelig og profesjonell teleoperatør.


Westcon “Vi valgte Unifon fordi de er konkurransedyktige på pris samtidig som de leverer på våre krav til teknisk løsning og funksjonalitet. Vi er særlig fornøyd med integrasjonen mellom mobil og Tale i Teams. Unifon har hele veien strukket seg for å komme oss i møte og gir rask og god service. Vi kan trygt anbefale Unifon som en proff og seriøs tilbyder innen telefonitjenester.” – Jorunn Bringeland Berge, Senior IKT-konsulent

1881 Group “1881 Group så etter et telefonisystem som kunne samle alle våre bedrifter under en og samme paraply, og samtidig dekke våre behov – det fant vi hos Unifon. Implementeringen gikk raskt og problemfritt. Unifon oppleves som lydhøre for endringsønsker vi har for fremtiden. Det er heller ikke til å legge skjul på at vi er fornøyd både med pris og dekning hos Unifon.” – Espen Venli, Senior IT Administrator

Sport 1 Gruppen “Sport 1 Gruppen AS har rammeavtale med Unifon på levering av telefoni til Sport 1s medlemsbutikker. Vi oppfatter dem som en profesjonell samarbeidspartner som yter god service, rask levering og konkurransedyktige priser.” – Stian Skindlo, IT-ansvarlig

Stormberg “Unifon tilbyr en totalpakke med spesielt god dekning, 5G-nett, store datapakker, overlegen oversikt og funksjonalitet. Vi bruker Unifon Bedriftsnett på kundeservice, hovedkontoret og lageret. Her får vi full kontroll på samtaler og alt fungerer sømløst. Vi kan virkelig anbefale Unifon!” – Tom Høgstøl, IT -og utviklingssjef

Strai Kjøkken “Vi er veldig fornøyde og kan absolutt anbefale Unifon. God dekning, bedriftsnett som er enkelt å bruke og alltid rask og god oppfølging fra kundeservice om det skulle være noe.” – Tom Andrè Vikane, Økonomi

Hennig Olsen “Unifon leverte en løsning med god pris, Telenor-dekning, bra sentralbord og support. Da vi ønsket en besøksregistrering med litt mer funksjonalitet, tok de utfordringen på strak arm. Entusiasme og lokal tilknytning er også et pluss.»” – Paal Johnsen, IT Sjef

Disse erfaringene og anbefalingene viser hvordan Unifon kan hjelpe din bedrift å forbedre sin kommunikasjon og samarbeid, samtidig som de får en pålitelig partner og utmerket kundeservice.

Hvorfor velge Unifon?

Unifon skiller seg ut i markedet med en rekke unike fordeler som gjør at vi kan tilby bedrifter en overlegen tjeneste. Her er noen av våre viktigste fordeler:

Integrerte løsninger:
Unifon tilbyr en sømløs integrasjon mellom ulike kommunikasjonsplattformer som Mobiltelefoni, Bedriftsnett og Tale i Teams. Dette gir bedrifter en enklere og mer effektiv kommunikasjonsløsning.

Kostnadseffektivitet:
Vi tilbyr konkurransedyktige priser og skreddersydde løsninger for bedrifter i alle størrelser, slik at de kan spare penger uten å gå på bekostning av kvaliteten på tjenestene.

Høy kvalitet og pålitelighet:
Unifon prioriterer ytelse og sikkerhet, med en 99,9 % oppetid og robuste systemer som sørger for at bedriftens kommunikasjon alltid er tilgjengelig og fungerer som den skal.

Fleksibilitet og skalerbarhet:
Unifons tjenester er skalerbare og enkle å tilpasse etter bedriftens vekst og endrede behov. Dette gjør at bedrifter kan holde tritt med utviklingen og alltid ha en løsning som passer deres situasjon.

Vi setter stor pris på hver enkelt kunde og jobber hardt for å tilby rask, effektiv og personlig støtte når det er nødvendig. Dette sikrer at våre kunder alltid får den hjelpen de trenger når de trenger det.