Bli Kunde
unifon logo

Unifon og Nortel forenes under Unifon-brandet

Blir Norges største utfordrer i B2B-telekom markedet

Skrevet av Unifon den 30. November 2023

Unifon AS har tidligere annonsert oppkjøpet av Nortel AS, vi har nå gleden av å annonsere at fusjonen av selskapene nå er fullført og at de to selskapene nå forenes ett brand: Unifon.

Denne strategiske sammenslåingen markerer en viktig milepæl for selskapet og sender et sterkt signal om Unifons ambisjoner i B2B-telekommunikasjonsmarkedet. Unifon betjener nå over 160.000 mobilkunder og 20.000 bedriftskunder i hele Norge. Dette gjør Unifon til den tredje største telekommunikasjonsleverandøren i B2B-segmentet og den mest betydelige utfordreren til duopolet i bransjen. Forventet omsetning for inneværende år er estimert til 650 millioner kroner.

 

“Det er med stor begeistring vi annonserer sammenslåingen av Unifon og Nortel under Unifon-navnet. Dette markerer starten på et nytt kapittel for organisasjonen og gir oss muligheten til å ytterligere forsterke satsingen for våre kunder og partnere. I det sammenslåtte selskapet ser vi frem til å forme fremtiden for telekommunikasjon i Norge.”

Sier en fornøyd Administrerende direktør i Unifon AS, Thore Berthelsen.

 

Som en del av sammenslåingen er en stor andel av funksjonene konsolidert på Unifons hovedkontor i Kristiansand, dette vil bidra til å styrke samarbeidet og effektiviteten innen organisasjonen. Samtidig vil noen funksjoner bli videreutviklet og styrket i Ålesund for å dra nytte av regionens kompetanse og ressurser.

Kunder som allerede er tilknyttet Nortel vil oppleve en sømløs overgang til Unifon og kan forvente høy kvalitet i tjenestene. Unifon vil fortsette å oppfylle kundenes behov og levere markedsledende tjenester og løsninger. Det gledelige for kundene er at det ikke blir behov for sim-kortbytte for det store flertallet av kundebasen og at alle Unifon kunder har 100% Telenor-dekning.