Bli Kunde
unifon logo

Unifon styrker sin posisjon gjennom oppkjøpet av Nortel!

Skrevet av Unifon den 18. September 2023

Både Unifon og Nortel, har vært to vesentlige aktører i bedriftsmobilmarkedet siden 2019. I juli 2023 la Unifon inn bud på Nortel, og dette budet er nå akseptert av mer enn 90% av aksjonærene i Nortel.

Ved å forene krefter med Nortel, skaper vi den klart største utfordreren i bransjen. Vår kombinerte kundebase vil bestå av hele 150 000 mobilkunder og 20 000 bedriftskunder. Forventet omsetning for det pågående året er estimert til 650 millioner kroner. Unifon planlegger å ta Nortel av børs og fusjonere selskapet med Unifon. Vi beholder hovedkontor i Kristiansand, og avdelingskontorer i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Ålesund.

Vi vokser betraktelig som bedrift, men for deg som kunde vil alt fortsette som før. Du som kunde vil fremdeles ha 100% Telenordekning, samtidig som vi skal vedlikeholde høy kundetilfredshet og raske responstider – under 30 sekunder på telefon og mindre enn 24 timer på e-post. Unifons teknologiplattform, som inkluderer tjenester som Bedriftsnett, Tale i Teams, Besøksregistrering og Kostnadskontroll, vil bli utvidet til hele kundebasen til Nortel, og med det bli den fremste strategiske plattformen for fremtiden.

“Vi er fornøyde med at over 90% av aksjonærene i Nortel har akseptert budet vårt. Vi blir en tøff konkurrent i markedet med Unifons teknologiplattform, kostnadseffektive løsninger og en bred distribusjon. Vi takter nå 700 millioner i omsetning og forventer sterk vekst også fremover.”
– Thore Berthelsen, administrerende direktør i Unifon

Dette oppkjøpet plasserer oss som landets mest moderne teleoperatør, og største utfordrer til Telenor og Telia. Med ledende produkter og konkurransedyktige priser, vil selskapet fortsette å utfordre eksisterende nettverkseiere når det kommer til tjenestetilbud og innovasjon i det norske bedriftsmarkedet. Målet er å vedlikeholde sterk konkurranse og høy kvalitet i alle ledd.