Bli Kunde
unifon logo

Strømmestiftelsen har signert for to nye år

Skrevet av Unifon den 9. August 2022

Strømmestiftelsen fornyet avtale med Unifon for 2 nye år

Strømmestiftelsen jobber for å bekjempe fattigdom. Det gjør de gjennom deres tre fokusområder: utdanning, bygge samfunn og jobbskaping. De har et stort fokus på grønne jobber, der de lager arbeidsplasser som ikke ødelegger naturen og nærmiljøet. Et eksempel på dette er at de ansatte som jobber i Afrika og Asia lager skolepulter av plast som de samler inn i nærmiljøet. Alt foregår lokalt og bærekraftig. Selskapet ble stiftet allerede i 1976, og har totalt 150 ansatte i Norge, Asia og Afrika.

I 2020 ble Strømmestiftelsen kunde hos oss, og vi har nå gleden av å meddele at de har forlenget avtalen for to nye år. Strømmestiftelsen er en stor kunde av Unifon som vi er stolte av å ha med på laget. I anledning av fornyelsen, tok vi en prat med Asbjørn Skeie, Head of IT i Strømmestifelsen.

Strømmestiftelsen fornyet avtale med Unifon for 2 nye år

Skeie forteller at det var viktig for de å ha en lokal partner som tilbyr den beste dekningen. De tok en vurdering av Unifon og andre konkurrenter for to år siden, og tok den samme vurderingen i år. Strømmestiftelsen er en global organisasjon som er mye ute og reiser, så de er derfor avhengig av at telefoniløsningen fungerer overalt i verden.

– Ansatte hos oss var tydelige på at de ønsket Telenordekning. Strømmestiftelsen gikk for selskapet som var best på pris, dekning, datapakker og totalleveranse, og det var Unifon

Videre legger Skeie vekt på at telefoni bare skal fungere, og at brukerne ikke skal merke noe. «Derfor har vi dere som operatør» smiler Skeie. Han setter også pris på de store datapakkene, og at han kan koble 5G-nettet opp mot PC-en slik at han kan jobbe fra hvor som helst.

Når du ringer Unifon skal vi ta telefonen innen 30 sekunder, og alle våre kunder får tildelt en fast kontaktperson. Vi spurte derfor Skeie om hvilke erfaringer han har rundt dette. «Vår kontaktperson er på nett veldig kjapt, svarer fort og gjør alt vi ber om. Det fungerer glimrende»

– Jeg kan sterkt anbefale Unifon til andre. Dere har gode produkter, og jobber på en fin måte som passer bra for de fleste. Jeg har bare positivt å si om dere