Bli Kunde
unifon logo

Ny samarbeidspartner: Palmesus

Eksklusiv samarbeidsavtale med Unifon og Palmesus

Skrevet av Unifon den 13. Juni 2022

Vi har nå inngått et nytt samarbeid med Skandinavias største standfestival Palmesus. Palmesus holdt sin første festival i 2009 med 3000 gjester. I år, 13 år senere, åpner de dørene for hele 40 000 gjester. Med 13 ansatte, 100 prosjektledere og 3000 mennesker i sving under Palmesus-uken blir det også i år stilt i stand til stor strandfest. Palmesus arrangeres på Bystranda i Kristiansand den første helgen i juli. Her kan du nyte sol, strand og velkjente artister i eksklusive omgivelser.

På Palmesus er de ansatte ekstra avhengige av å være mobile og tilgjengelige. Derfor er det viktig å ha et raskt mobilnett, god dekning og rikelig med mobildata, og det er her vi, Unifon – Bedriftenes Teleoperatør, kommer inn i bildet. Vi tok en prat med CSO i Palmesus, Claus Oliver H. Pedersen, om samarbeidet og strandfesten.

– Det er fint å vite at vi har beste tilgjengelige signal på telefonen når vi tar i mot 20.000 gjester hver dag, forteller Pedersen.

Palmesus har brukt Unifon i nesten to år, og Pedersen beskriver opplevelsen deres som sømløs.

– Vi velger Unifon fordi vi trenger utmerket mobildekning og et sterkt 5G nett.

Unifon Business Lounge
I 2022 lanserer Palmesus for første gang en egen lounge inne på festivalområdet dedikert til deres bedriftspartnere og forretningsforbindelser. Det er derfor en stor glede å introdusere Unifon Business Lounge. Over 400 bedrifter og over 1200 gjester vil ha tilgang til loungen gjennom hele festivalens åpningstid. Her møter du både Palmesus’ hovedpartnere, samt medlemmer fra deres regionale B2B-nettverk, Palmesus Sørlandsvenner. Her finner du en rekke spennende mennesker på en plass!

På menyen står gratis mat, samt mulighet for å kjøpe noen fantastiske ‘handcrafted cocktails’  fra loungens egen cocktailbar med “alle rettigheter”.

Vi spurte Pedersen om hvorfor man burde ta turen til Unifon Business Lounge, og Pedersen svarte engasjert.

– Kom til Unifon Business Lounge for å treffe spennende mennesker, spise god mat, drikke eksepsjonell drikke og kanskje skape noen nye forbindelser.