Bli Kunde
unifon logo

Samarbeidsavtale med Palmesus

Unifon Business Lounge tas til et nytt nivå!

Skrevet av Unifon den 8. Mai 2023

Unifon har nå resignert samarbeidsavtalen med Palmesus, og ser frem til å fortsette et lokalt, og godt samarbeid. Samarbeidsavtalen er fornyet og vi gleder oss til å ta del av Palmesus’ 15-års jubileum!

Vi viderefører fjorårets Palmesus-suksess, og tar Unifon Business Lounge til nye høyder!

For første gang i 2022 lanserte vi sammen med Palmesus en egen B2B lounge for deres businesspartnere og Sørlandsvenner-nettverk. Dette er et perfekt sted for et lite pust i bakken borte fra stranden, der du møter mange spennende mennesker fra næringslivet på en og samme plass. Over 500 bedrifter og over 1500 gjester vil ha tilgang til loungen gjennom hele festivalens åpningstid.

Unifon Business Lounge vil være det eneste stedet på stranden med egen cocktailbar, og vil levere deilig forfriskende drikke med alle rettigheter. Når sulten melder seg, har vi en egen Beach Club-meny for å sikre en perfekt dag og kveld på stranden. Kom til Unifon Business Lounge for å treffe spennende mennesker, spise god mat, drikke eksklusiv drikke og kanskje skape noen nye forbindelser.

“Det er fint å vite at vi har beste tilgjengelige signal på telefonen når vi tar i mot 20.000 gjester hver dag. Vi velger Unifon fordi vi trenger utmerket mobildekning og et sterkt 5G nett.”
– Claus Oliver H. Pedersen, CSO i Palmesus

Andre fornøyde kunder av Unifon: